Millaisia lisäpalveluita paljun vuokraukseen voi saada?

Tekisikö mieli vuokrata palju, mutta mietityttääkö, että mitä kaikkea joudut itse tekemään? Paljun vuokraukseen on saatavilla meiltä lukuisia lisäpalveluita, jotka helpottavat sinua. Suosituin palvelu on tällähetkellä pesupalvelu. Pesupalveluissa me hoidamme loppupesun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit vain tyhjentää paljun vedestä ja siinä kaikki.

Paljun vuokraus Porissa, Ulvilassa ja koko satakunnan alueella on meiltä helppoa siksikin, että kuljetamme paljun minne vain. Kuljetuspalvelu onkin toiseksi suosituin palvelumme. Kuljetushintamme on kiinteät, riippuen kilometreistä. Alkaen 49 eurosta. Tämä sisältää siis sekä tuonnin, että noudon paljulle sekä käyttöopastuksen paikanpäällä.

Yrityksien paljunvuokrauksissa suosituin on niinsanottu All inclusive palvelu, joka sisältää aivan kaiken kuljetuksesta täyttöön ja lämmitykseen. Hinta tälle palvelulle on 500€. Paljun vuokraus yrityksille Porin seudulla on suosituinta pikkujouluaikaan ja tyky-päiville. Katso myös koko hinnasto.

Lisäpalvelut on helppo lisätä mukaan vuokraukseen varauslomakkeessa.

Tässä vielä listattuna, millaisia palveluita meiltä paljun vuokraukseen on saatavilla:


Pesupalvelu
Jos et halua tai ehdi pestä paljua itse paljuilun päätteeksi.

15 € / pesu
Kuljetus
Kuljetamme paljun minne tahansa Satakunnan alueella. Lähtopaikkana Ulvila.
Kuljetushinta sisältää sekä tuonnin että noudon.

49 € (0-20 km)
79 € (20-40 km)
109 € (40-60 km)
Etäisyys on matka meidän toimipisteeltä osoittesta Palokuja 5, Ulvila vuokrapaikkaan. Esimerkiksi jos toimipisteeltämme on matkaa vuokrapaikkaan 35 km, hinta on tällöin 79€.Polttopuut
Polttopuita kaksi laatikollista. Riittää lämmittämään 37 asteiseksi ja ylläpitämään lämpöä helposti koko illan.

13 € / kertalämmitys
+ 5 € / lisäpäivät


Pyyhkeet
Ota pyyhkeet vuokralle koko porukalle, niin ei tarvitse jokaisen kuljetella omiaan ja pestä kotonaan. Koko 70×140 cm. Keskipaksu ja pehmeä froteepyyhe. Pyyhkeet muovilaatikossa.

5 kpl 8 € (1,60 € /kpl),
10 kpl 15 € (1,50 € /kpl),
15 kpl 20 € (1,33 € /kpl)


Asennus ja lämmityspalvelu
Tarvittaessa saat meiltä asennuksen ja lämmityksen. Kerro vain mihin aikaan haluat että palju on lämmitettynä, niin hoidamme sen. Hinta sisältää myös tyhjennyksen.

250 €


All inclusive
Tämä on suosittu yritysten tapahtumissa. Palju odottaa teitä valmiina sovittuun aikaan. Hoidamme kaiken yhdellä paketilla. Kerrot vain milloin ja mihin paikkaan haluat paljun, niin hoidamme kaiken kuljetuksesta lämmitykseen ja poisvientiin.

500 €
Hinta sisältää kaiken:

– Paljun vuokraus 1 – 3 vrk (myös viikonloppu)
– Kuljetuksen Satakunnassa
– Täyttämisen ja veden lämmityksen 37 asteiseksi
– Pyyhkeet 15 kpl muovilaatikossa
– Paljun tyhjennyksen ja kuljetuksen pois
– Pesupalvelun

Saat meiltä vuokralle tarvittaessa myös pyyhkeitä