Pomppulinnan vuokraus Porin seudulla tapahtumiin ja juhliin

Onko tapahtuma tai juhla tulossa Porin seudulla? Pohditko että mikä olisi kiva ohjelmanumero ja vetonaula? Vuokraa näyttävän näköinen iso viidakko-aiheinen pomppulinna meiltä ja tapahtumasi muistetaan!

Pomppulinna on helppokäyttöinen, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Opastamme kyllä käytön noudon yhteydessä.

Lue lisää pomppulinnan omalta sivulta

Pomppulinnan eteen tulee pehmusteet, joita käytetään varsinkin sisätiloissa. Pehmusteet sisältyvät vuokrahintaan.

Miten pomppulinna otetaan käyttöön?

Nouda pomppulinna meiltä Ulvilan Friitalasta. Pomppulinna on iso paketti, mutta se mahtuu farmariautoon jos takapenkit on käännetynä. Helpompaa on kuljettaa pomppulinna peräkärryllä tai pakettiautolla. Paketti painaa myös paljon, mutta nokkäkärryillä sen liikuttaminen onnistuu yksinkin.

Pomppulinnan alle levitetään pressu ja sen jälkeen rullataan paketti auki. Pomppulinnan täyttöputki kiinnitetään puhaltimeen ja se käynnistetään. Pomppulinna täyttyy itsekseen noin minuutissa ja on heti käyttövalmis. Puhallin on käynnissä koko ajan kun pomppulinnaa käytetään.

Mitä jos sataa vettä?

Entä jos sataa? Jos päivälle on luvattu paljon sadetta, niin vuokraus perutaan. Jos olet jo maksanut, saat rahasi takaisin. Pienen sateen ajaksi pomppulinna otetaan turvallisuussyistä pois käytöstä, jotta kukaan ei liukastu. Sateen jälkeen voi taas pomppimista jatkaa.

Paljonko pomppulinnan vuokraaminen maksaa?

Pomppulinnan vuokraaminen maksaa esimerkiksi kolmeksi vuorokaudeksi tai koko viikonlopuksi 240 €. Yhdeksi vuorokaudeksi hinta on 150 €.

Meiltä saat myös kuljetuksen ja asennuksen.

Peräkärrynkin saat vuokralle pomppulinnan vuokrauksen ajaksi tarvittaessa.

Pomppulinna vuokraus Pori, Ulvila
Viidakko-aiheinen pomppulinna näkyy kauas. Harjakorkeus on lähes 4 m. Bonuksena sisällä on hauskoja esteitä. Yhden esteen läpi pystyy myös kiipeämään.

Lue lisää sivuiltamme…