Mitä tehdä Ulvilassa kesällä?

Kesä Ulvilassa houkuttaa luonnon ääreen, ja kaupungin tarjoamat mahdollisuudet aktiiviseen ulkoiluun ovatkin vertaansa vailla. Ulvilassa voit nauttia kauniista maisemista, virkistävästä ilmasta ja monipuolisista luontopoluista, jotka tarjoavat upeita elämyksiä luonnosta ja liikunnasta kiinnostuneille. Olitpa sitten lyhyen kävelyretken ystävä tai haluat haastaa itsesi parin päivän vaelluksella, Ulvila tarjoaa vaihtoehtoja kaiken tasoisille retkeilijöille.

Ulvilan luontopolkuverkosto on laaja ja monipuolinen. Voit lähteä tutkimaan kaupungin lähialueiden metsiä esimerkiksi Massille tai Kaasmarkkuun. Joutsijärven retkeilyreitillä on pituutta peräti 27 kilometriä. Luontopoluilta löydät upeita näköalapaikkoja, vehreitä metsäpolkuja ja rauhallisia eväspaikkoja. Olitpa sitten innokas lintubongari, valokuvaaja tai vain luonnon rauhasta nautiskelija, Ulvilan luontopoluilla riittää ihmeteltävää ja tutkittavaa.

Kun kaipaat hieman enemmän vauhtia kuin kävellen, on sähköfatbiken vuokraaminen erinomainen vaihtoehto. Vuokraa fatbike eli maastopyörä erityisillä leveillä renkailla, ja lähde seikkailuun Ulvilan luonnossa. Fatbikeilla voit helposti kulkea erilaisilla maastoilla, kuten metsäpoluilla ja jopa pehmeillä maaperillä. Tunne vauhdin hurmaa, tutki piilotettuja polkuja ja ihaile upeita maisemia fatbike-seikkailun lomassa.

Vuokrahinnat meillä Satavuokrauksella ovat kohtuulliset ja kannustavat useamman päivän vuokrauksiin. Esimerkiksi yksi vuorokausi on 80 euroa, mutta kaksi vuorokautta on vain 120 euroa.

Lisäksi voit maksaa pyörävuokran osin tai kokonaan työpaikan liikuntaeduilla, kuten ePassilla tai Smartumilla.

Ulvilan kesässä on myös tilaa rentoutumiselle ja hemmottelulle. Vuokraa paljukärry ja luo oma kylpylähetkesi kotipihallesi. Paljukärryn vuokraaminen meiltä on helppoa, ja voit nauttia lämpimästä kylvystä yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Rentoudu paljun lämpimässä syleilyssä, kohota malja ja nauti kesäisistä hetkistä täysin siemauksin!

Hintaa koko viikonlopun kylpemiselle tulee vain 150 euroa. Noutaa voit paljun jo torstaina ja palautus on sunnuntaina illalla.

Kesä Ulvilassa tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia aktiiviseen liikkumiseen ja rentoutumiseen lähellä kotia. Tartu tilaisuuteen ja kokeile fatbike-pyöräilyä tai rentoudu paljukärryn lämpimässä syleilyssä. Ulvilassa asuminen antaa sinulle etuoikeuden nauttia kaupungin tarjoamista upeista kesäaktiviteeteista. Hyödynnä lähialueen luontoa ja nauti kesästä täysin siemauksin.