Vuokraa uusi Hobbyn asuntovaunu Ulvilasta

Tänä kesänä matkailu kotimaassa on suosiossa. Asuntovaunulla on vapaus seikkailla missä vain ja pääset aina nukkumaan oman tyynyn alle. Vuokraa meiltä laadukas HOBBY De Luxe 540 KMFe perhevaunu vuosimallia 2021 ensi kesän seikkailulle. Vaunu sopii erinomaisesti perhekäyttöön, mutta myös pariskunnalle. Vaunun pohja on todella käytännöllinen ja avara. Tällä on ihana reissata.

Lue lisää ja katso kuvia asuntovaunun sivuilta

Pitkäjärvellä keväällä 2021

Kaikki vuoteet on varustettu vakiona joustinpatjoilla ja tukevilla liimatuilla pyökkipuisilla sängynrungoilla. Jälkikasvu kerää voimia kaksikerroksisissa kerrossängyissä tuleviin seikkailuihin. Mukavat patjat takaavat rentouttavat yöunet. Tukeva putoamissuoja on tarkoitettu ylimääräisenä varmistuksena pienille reissaajille. Päivisin voi alempi kerrosvuode olla ylös käännettynä. Sen alla on tilaa leikkiä – ja alavuoteen alapinnassa on pyyhittävä liitutaulu. 

Keittiö on täydellisesti varusteltu. 150 litran absorptiojääkaappi toimii äänettömästi ja tarjoaa runsaasti tilaa ja jäähdytystehoa. Kumartelua ei tarvita kevyesti kohotetun asennuksen ansiosta. Jopa seitsemän korkeussäädettävää lokeroa ovessa varmistavat, että 1 litran pullojen ja purkkien viereen mahtuvat myös korkeammat 1,5 litran pullot.

Päivisin voi alempi kerrosvuode olla ylös käännettynä. Sen alla on tilaa leikkiä – ja alavuoteen alapinnassa on pyyhittävä liitutaulu. Turvallista nukkumista varten ylävuode on varustettu tukevalla putoamissuojalla.

Jääkaapin alla olevasta lokerosta löytyy helposti käytettävää tilaa säilytyspurkeille ja säilykkeille. Jääkaappia voi käyttää 230 V syötöllä ja matkalla kaasulla tai 12 V sähköllä.

Liesi ja allas ovat kestävää jaloterästä ja muodostavat ehjän kokonaisuuden, joka helpottaa puhtaana pitämistä. Reilu tila kolmen arinan välillä helpottaa ruoan valmistusta myös suuremmilla kattiloilla ja pannuilla. Liekkien sytytys on sähkötoiminen. Lisätilaa saa tarvitessa 2-osaisella turvallisuuslasikannella.

150 litran absorptiojääkaappi toimii äänettömästi ja tarjoaa runsaasti tilaa ja jäähdytystehoa.

Vaunun kokonaismassa on 1600kg ja omamassa 1387kg. B-kortti riittää, jos auton+vaunun kokonaismassa yhteensä alle 3500kg. Jos kokonaismassa ylittyy tarvitaan Be-kortti. Makuupaikat 5 hengelle.

Lue lisää asuntovaunun sivuilta

Viikon vuokrauksen hinta on 690 euroa ja kaksi viikkoa 1200 euroa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä info@satavuokraus.fi tai soita 040-2167701

Hakusanat: asuntovaunu Ulvila, Asuntovaunu vuokraus Ulvila, Asuntovaunun vuokraus Ulvila,