Näytetään kaikki 7 tulosta

Ilmainen toimitus yli 140€ tilauksiin!

220.00

Pitääkö ystäväsi (tai sinä itse) paljon paljuilusta? Anna lahjaksi rentouttava paljuilu koko viikoksi!

150.00

Mitä erilaista antaisit lahjaksi? Anna lahjaksi rentouttava paljuilu koko viikonlopuksi!

130.00

Mitä erilaista antaisit lahjaksi? Anna lahjaksi rentouttava paljuilu alkuviikoksi!

Pesurit ja pesuaineet

Kiilto Jiffy tekstiilipesuaine

13.00

Kiilto Jiffy on tekstiilipesurille suunniteltu tehopesuaine, joka on kehitetty juuri kotisi tekstiilejä ajatellen. Jiffyn avulla mahdollistat tekstiilien syväpuhdistamisen, paremman pesujäljen ja takaat hygieenisen lopputuloksen. Sitä on turvallista ja helppoa käyttää erityisesti tekstiilien, kuten mattojen, patjojen, sohvien ja auton penkkien pesuun.

1.00

Kärcher Carpet Pro Cleaner RM 760 tekstiilipesuritabletti on nimenomaan tekstiilipesurille tarkoitettu syväpudistava pesuaine tablettimuodossa.

Rentoudu ja nauti lämpimästä vedestä vaikka talvipakkasella vuokraamalla laadukas ja tilava 6-7 hlö palju illanistujaisiin, tupaantuliaisiin, varpajaisiin, synttäreille, häihin, polttareihin, talkoisiin, yritysten saunailtoihin, mökille tai minne vain keksit!

Pesurit ja pesuaineet

Tekstiilipesurin vuokraus

Kärcher Puzzi 8/1 tekstiilipesuri on painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu pesulaite, joka ulkonäöltään muistuttaa perinteistä imuria. Sen avulla peset, puhdistat ja raikastat kaikki kotisi tekstiilit tehokkaasti ja nopeasti. Käyttö ei vaadi entuudestaan kokemuksia tekstiilipesureista, vaan helppojen ohjeiden avulla kuka tahansa voi saada kirkkaan puhdasta jälkeä kodin eri tekstiileille. Tekstiilipesurilla peseminen on vaivaton ja edullinen tapa uudistaa kodin tekstiiliset huonekalut sekä matot. Tekstiilipesurin säännöllisellä käytöllä voi säästää, sillä vanhakin kangaspinta saa kimmoisuutensa sekä kauniin pintansa takaisin pesurin avulla.