PaljuPalju on nyt Satavuokraus! Miksi vaihdoimme nimeä?

Oli kesäkuu vuonna 2014. Juhannus oli tulossa ja mietin mitä ohjelmaa keksisin vieraille. Palju voisi olla kiva ohjelmanumero, joten ei muuta kun kyselemään olisiko jossain vielä vapaana. Paljun vuokraajia oli jo silloin useita, mutta kenelläkään ei tietenkään ollut enää paljua vapaana. Mitä jos ostaisin sellaisen itse ja alkaisin vuokraamaan sitä? Tämä idea tuli nopeasti ja laskelmia tehtyäni tein päätöksen perustaa toiminimen nimeltään Satakunnan Paljuvuokraus.

Paljukärrykin valmistui ja pääsin juhlimaan juhannusta. Yhdessä kavereiden kanssa, lämpimässä vedessä köllötellessä pohdimme, mikä olisi hyvä ja iskevä brändi vuokraamolle. Kaikkia hyviä väännöksiä paljukeisareista kuninkaisiin tuli, mutta jostain yhtäkkiä joku keksi nimen paljupalju. Ihan vain kaksi paljua peräkkäin. Siinäpä se. Yksinkertainen on kaunista. Sloganiksi tuli ”Paljuilijan Paljuvuokraus”. Ajatuksena oli, että PaljuPalju voisi olla lyhennelmä sloganista.

Tänä vuonna tulee täyteen siis jo 7-vuotta paljunvuokrausta. Tyytyväisiä vuokraajia on vuosien mittaan ollut useita. Paljuakin on tullut paranneltua vuosien mittaan. Siihen on tullut esimerkiksi lisättyä musiikkisoitin ja tänä kesänä olisi tarkoitus lisätä paljuun valaistusta. Paljun ylläpito on ollut itselleni myös mukava harrastus, sillä tykkään kun saan tehdä asioita käsilläni.

Tässä paljukärry uutuuttaan hohtavana vuonna 2014 Porin jokirannassa.

Mitä tulevaisuudessa ja miksi nimenvaihdos?

Vaihdoimme nimen, koska vanha oli sitoutunut vain paljun vuokraukseen. Vuokraamme toki edelleen myös paljua, mutta suunnitelmissa on nyt jatkossa ottaa mukaan myös muita tuotteita. Asuntovaunuahan olemme vuokranneet jo viisi vuotta ja tänä vuonna hankimme tuliterän vuosimallin 2021 Hobby perhevaunun. Lisäksi otimme nyt ihan uutena valikoimiimme Kärcherin tekstiilipesurin. Koin että nimenvaihdos olisi viimeistään nyt loogista.

Tarkoituksena on silti edelleen pysytellä pienimuotoisena. Teen kuitenkin tätä vuokraustoimintaa muun työn lisäksi. Leipätyönä teen automaatioinsinöörin hommia ja kotona pyörii kaksi alle kouluikäistä lasta, joten aikaa ei yksinkertaisesti voi riittää suuremmalle yritystoiminnalle. Siksi sloganimme onkin ”Pieni vuokraamo Ulvilassa”.

Miksi juuri Satavuokraus?

Satakunnassahan tuntuu olevan paljon kaikkea Sata-sanalla alkavaa. Löytyy -sairaala, -linna, -pelastus, -liha, -lukko, -kirjasto, -muna, -edu, maito jne, niitä tuntuu löytyvän lähes kaikille sanoille. Mutta koska satavuokraus oli vielä vapaana, niin kai vielä yksi sata- alkuinen mukaan mahtuu?

Itse olen tästä innoissani. Uudistuminen on aina virkistävää!

Mukavaa kevään odottelua!

Janne